Krye


Ky sajt është apostafat për emra fëmijesh  dhe aktualisht gjenden mbi 20.000 emra. Te cilët janë ndarë emra për vajza veç dhe emra për djem veç. Mëqënëse keni ardhur në këtë sajt do të thotë së një beb ka ardhur një jetën tuaj. Nuk ka rëndësi nëse jeni i ati e ëma dajua apo halla ne ju urojmë me gjithë zemër shëndet fëmijës. Ju kanë caktuar juve si detyrë të gjeni apo të sygjeroni një emër, mos kërkoni më tutje, keni ardhur në vendin e duhur, shpresojmë të gjeni një emër të bukur apo të veçantë. Per momentin ka emra shqiptarë, amerikanë, italianë,  grekë, rusë, gjermanë, arabë, izraelitë, spanjollë, irlandezë, francezë, anglezë, skocezë, norvegjeze, suedeze, danezë, finlandezë, polonezë, indianë dhe emra holandezë. Mbetshi të kënaqur!

Nëse ju pëlqen ky sajt apo gjetët një emër ju lutem na mbështetni duke na bërë një like në facebook. 

Ju faleminderit!!!

Emra per femije
Për të parë emrat sipas shteteve kliko këtu